.


Badedyr/madrasser kan købes i mange forskellige former og farver, og vores badedyr opfylder alle de præferencer, du måtte have. Så hvis man ønsker at slappe på stranden eller pool, så er det vores badedyr/madrasser, som er sjove, og så det her hos os, I skal købe – som det fremgår af nedenstående billeder, har vi disse badedyr/madrasser på lager  – tag et kig på de sjove billeder og gå ind under: Sommer & sjov og tryk på badeleg. Her finder du priser og str. Varerne er fremstillet i slidstærkt plastik og er nemme og hurtige at puste op, og som altid har vi hurtig levering. Bæredygtighed og ordentlighed er på alles læber i disse år, men er det bare modeord som bruges … eller måske misbruges i alle mulige sammenhænge? 

For GA Toys er det ikke bare noget vi snakker om. Det er en del af vores DNA og vi arbejder benhårdt på at gøre det så godt og så ordentligt vi kan hver dag. Vi arbejder udelukkende sammen med fabrikker i Kina, som tåler inspektion og som har klare målsætninger for reduktion af deres miljøbelastning. 

Vores fabrikker og samarbejdspartnere skal efterleve de 10 målsætninger omkring menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption, som er defineret af FN i Global Compact principperne. Ud over alle de sædvanlige krav, som vi selvfølgeligt overholder til punkt og prikke, så har vi et særligt fokus på PVC i emballagen. PVC eller PolyVinylChlorid indeholder store mængder chlor, som udvikler saltsyre når det brændes af. 

I de allerfleste tilfælde kan man undgå brugen af PVC i emballagen og bruge andre ikke-skadelige materialer. Det kræver lidt ekstra ressourcer og en del beslutsomhed, at få fabrikkerne med på tanken, men vi syntes det er hele arbejdet værd. Vi har efterhånden haft vores ”PVC fri” mærke på mange af vores varer i nogle år nu. Tilbagemeldingen fra mange kunder (og dermed deres kunder) er, at det har en betydning for deres valg af legetøj. 

Slutkunderne er blevet meget bevidste om hvad de køber – herunder den emballage som varen er pakket ind i. Vi håber, at I fortsat vil bakke op om vores politik om PVC fri emballage. For hånden på hjertet – der er vel ikke nogen grund til at belaste vores miljø unødvendigt.